Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

İZMİR SEO UZMANI

İZMİR SEO UZMANI

Seo Optimizasyonu-Ücretsiz Backlink-Firma Ekle-Ücretsiz Tanıtım Yazısı-İzmir Web Tasarım-SeoNe-0545 627 06 08


Foursquare Nedir, Nasıl Kullanılır

Posted by İzmir Tabela on January 14 2019, 00:58am

Categories: #300 kelimelik makale örneği, #android, #apple, #backlink, #backlink paketleri, #firma ekle, #google gibi getir, #google seo, #google spam, #güncel seo, #izmir reklam, #izmir reklam ajansları, #izmir seo, #izmir tabela, #izmir web, #izmir web tasarım, #izmir web tasarımı, #kartvizit, #makale seo analizi, #penguen 3.0, #seo, #seo nasıl yapılır, #seo optimizasyonu, #seo uyumlu makale, #seo uyumlu makale örneği, #seo yazıları, #seo yolları, #seo örnekleri, #site dışı seo, #site içi seo, #site tanıt, #sosyal medya, #spam nedir, #twitter, #forsquare

Forsquare

Forsquare

Foursquare nedir?


Foursquare bulunduğunuz noktayı paylaşmanızı sağlayan bir sosyal ağ uygulamasıdır. Uygulama oldukça popüler olmasının yanı sıra çokta kullanışlıdır. Foursquare nin kullanımına örnek verecek olursak sabah kahvaltı keyfi yapacaksınız ama hem uzak olmasın hemde güzel bir mekan olusun istiyorsunuz arama yapıyorsunuz size en yakın kahvaltı yapılabilecek  mekanlar sıralanıyor, buraya kadar her şey gayet normal bunu yapan birçok uygulama var Foursquare de ise sizden önce bu mekanlara check in ( giriş yapmış) kullanıcıların paylaştıkları resimler, yorumlar tavsiye menüler gibi aklınıza takılan birçok konuya cevap bulabiliyorsunuz hemde gerçek kullanıcılar aracılığıyla.  

Foursquare nasıl kullanılır

Foursquare nedir?


Google play stordan yada itunes'ten indirmiş olduğumuz programımızı açıyoruz ve ekrandaki yazıları takip ederek kendimize bir Foursquare sosyal ağ hesabı oluşturuyoruz. Bundan sonra programı kullanan arkadaşlarımızı ekleyebilir ve arama yaparak istediğimiz mekanlar hakkında bilgi sahibi olabilir.  

Foursquare nin diğer özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak

  • Konumunuzu facebook ve twitter üzerinden ayni anda paylaşabilme.
  • Google maps ( google haritalar ) ile uyumlu çalışma özelliği
  • Takvim gibi kullanabileceğiniz bir yapılacaklar listesi
  • Profilinizde bir fotograf albümü oluşturabilme özelliği

Uygulamanın şu an için aklıma gelen ektra özellikleri bunlar fakat indirip kurduktan sonra sizde programın çok kullanışlı olduğunu göreceksiniz. Uygulamanın arama sayfasının ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Ayrıca İzmir reklam ihtiyaçlarınızda firmamızı arayabilirsiniz. Bu yazıdan faydalanarak kullanmaya başlayan arkadaşlar bir yorumu esirgemezlerse sevinirim. yeni bir Seo konusunda görüşmek üzere.

Bir önceki android konumuz olan Apple artık androidi durduramıyor başlıklı konumuzda ilginizi çekebilir. 

To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post

Blog archives

Recent posts